Ilan Șor întreabă direct: Unde au dispărut 1,45 milioane de dolari?

Liderul partidului “ȘOR”, Ilan Șor, a reacționat la informațiile privind cheltuirea sumei de 1,45 milioane de dolari în ultimele 4 luni de către Arina Spătaru și Adrian Culai, pentru salarii, chirii, și evenimente. Într-un mesaj video postat pe rețele, acesta îi întreabă pe cei doi unde sunt banii și cum îi vor returna?

Ilan Șor a declarat:  În 4 luni, Arina Spătaru și Adrian Culai au primit 1,45 milioane de dolari pentru salariile lor, ale angajaților, chiria birourilor, organizarea de evenimente. Am o întrebare – unde sunt banii și cum îi veți returna?

În ceea ce privește întrebarea despre returnarea banilor, Ilan Șor a subliniat că este necesar să se efectueze o anchetă detaliată pentru a clarifica modul în care aceste fonduri au fost utilizate. El a adăugat că așteaptă răspunsuri concrete și documentate  în privința modului în care au administrat aceste sume.

Această declarație a lui Ilan Șor vine în contextul unor discuții aprinse cu privire la finanțarea partidelor politice și  implicarea acestora în investigațiile în dosarul spălării de bani, unde sunt vizate mai multe formațiuni conduse de Ilan Șor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.