Ilan Șor: în ciuda rezultatelor alegerilor, voi continua să atrag investiții în localitățile țării pentru a revigora infrastructura

Politicianul și filantropul Ilan Șor intenționează să continue să se implice în dezvoltarea reală a infrastructurii din Moldova și să atragă investiții în localitățile țării, indiferent de culoarea politică a aleșilor. Într-un mesajul său video, omul de afaceri a subliniat că amploarea muncii pe care a depus-o echipa sa este cu adevărat colosală.

„Doar echipa noastră este angajată în dezvoltarea reală a infrastructurii din Moldova. Anul acesta, au fost reconstruite peste 110 obiecte, în valoare de jumătate de miliard de lei. Începând cu 1 septembrie, nu a existat nici o zi lucrătoare în care să nu fie inaugurat cel puțin un obiect finalizat. Amploarea muncii depuse de echipa noastră este cu adevărat colosală. Raionul Orhei, Orhei, autonomia găgăuză și multe alte sate. Lucrăm cu adevărat pentru oameni și cetățenii știu asta”, a spus Ilan Șor.

Politicianul a afirmat cu tristețe că acum, odată  ce s-au încheiat alegerile, sau mai bine zis numirile primarilor și consilierilor potriviți, regimul Sandu, ca întotdeauna, îi va lăsa pe oameni în voia sorții, singuri în fața problemelor lor.

„Toată această înșelătorie cu banii europeni și așa-zisele programe precum satul european – sunt sume infime, care nu sunt suficiente pentru nimic. Chiar ieri am primit sute de apeluri de la primari, de la reprezentanți ai echipei mele, în care oamenii, în ciuda rezultatelor alegerilor, cer să nu ne oprim de reabilitat infrastructura în teritorii. Eu nu pot să-i las pe oameni singuri, unu la unu cu problemele lor, pe care, din nou, Sandu i-a amăgit. De aceea am luat o decizie – voi continua să inițiez și să atrag investiții în zonele populate ale țării, indiferent de partidele politice care conduc în această zonă”, a spus Ilan Șor.

El a subliniat că vor fi ajutați toți cei care solicită asistență în reabilitarea infrastructurii și a obiectivelor de importanță socială. Mai mult, Ilan Șor a afirmat că anul viitor vor fi atrase investiții de două ori mai mari decât anul acesta.

„Continuăm proiecte de infrastructură, iar dacă anul acesta am investit jumătate de miliard de lei, atunci, probabil, că anul viitor vom dubla această sumă. Așadar, dragi locuitori ai Republicii Moldova, nu vă voi lăsa singuri cu problemele Dumneavoastră. Voi continua să lucrez pentru fiecare. Prin urmare, domnilor primari, vă rugăm să ne contactați, vom continua pregătirea pentru noul sezon de construcții. Vom continua să lucrăm pentru că trebuie să revigorăm infrastructura țării noastre”, a conchis Ilan Șor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.