Ilan Șor despre PAS: Am reușit să împiedicăm „ciuma galbenă” să preia controlul asupra raionului Orhei, pe care l-ar fi distrus

PAS și Maia Sandu nu au reușit să preia puterea în raionul Orhei, în ciuda șantajului, presiunii politice, folosirii forței fizice, înșelăciunii și măsurilor ilegale comise împotriva Partidelor ,,ȘOR” și ,,Șansă”. Majoritatea consilierilor din Consiliul Raional Orhei au votat vineri, 22 decembrie, alegerea tehnocratului și candidatului independent Vasile Adașan în funcția de președinte de raional. Politicianul Ilan Șor a scris despre asta pe rețelele de socializare.

„Am reușit să împiedicăm să pătrundă în Orhei ciuma galbenă, care l-ar fi distrus, așa cum se întâmplă oriunde este prezentă. Îi felicit pentru acest eveniment, în primul rând, pe locuitorii orașului și raionului Orhei”, a subliniat Ilan Șor.

Ilan Șor a amintit de ilegalitățile și știrile false folosite de regimul Sandu-PAS pentru a stabili controlul politic asupra raionului Orhei.

„PAS și Maia Sandu au încercat personal să intre în clădirea Consiliului Raional Orhei pe ușa din spate. Ei le-au interzis de două ori reprezentanților Partidului ,,ȘOR” să candideze la alegerile locale, au exclus Partidul ,,Șansă” din cursa electorală cu doar două zile înainte de alegerile locale, privând astfel oamenii de posibilitatea de a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire candidatura pe care să o voteze”, a precizat politicianul.

Ilan Șor și-a exprimat încrederea că Partidul ,,Șansă” ar fi câștigat alegerile de la Orhei cu o majoritate covârșitoare, dacă ar fi avut loc o luptă politică corectă și legitimă.

„Partidul ,,Șansă” ar fi câștigat majoritatea în raionul Orhei, având în vedere sprijinul nostru și majoritatea noastră absolută și istorică de aici, câștigată în 2019. Dar PAS a recurs la minciuni, șantaj, presiune, forță fizică, pentru că doar așa mai pot „câștiga” undeva, și de aceea sunt urâți de toți orheienii și de toată țara. Și de dragul lor – orheienii noștri – am hotărât eu și echipa mea să votăm un președinte independent și apolitic în raionului Orhei, care a devenit Vasile Adașan”, a conchis Ilan Șor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.