Igor Dodon spune că Plahotniuc personal sună deputații democrați și îi convinge să părăsească formațiunea

Fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc, personal sună deputații democrați și îi convinge să părăsească formațiunea. Despre aceasta a povestit președintele țării, Igor Dodon, într-un interviu pentru Newsmaker.

„Știu că el personal sună deputații din parlament. Unii dintre ei mi-au spus acest lucru. Încearcă să îi convingă sau să îi amenințe ca să nu ia o decizie sau alta. Sunt sigur că Plahotniuc va încerca să-și ia revanșa.”, a declarat Igor Dodon.

Președintele mai spune că Vlad Plahotniuc încearcă să divizeze politicienii de dreapta și de stânga.

„Acesta a fost întotdeauna jocul lui preferat. Vreau să amintesc cum a fost în 2010, când negociam crearea unei coaliții de stânga, când ne-au tras pe sfoară, iar Plahotniuc a mers cu Filat și a devenit vicespeaker. În 2013, împreună cu Voronin a demis guvernul Filat, ca pe urmă să creeze o altă coaliție. Exact același lucru încearcă să facă și acum. Trebuie să fim foarte atenți în această situație. După felul cum vom proceda în lunile apropiate va fi clar dacă Plahotniuc are șanse prin instrumentele sale să întoarcă țara capturată.”, a mai spus Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.