Igor Dodon se laudă cu lecturile sale și-i recomandă Maiei Sandu o carte: „Învață să te folosești de dușmani”

Igor Dodon i-a recomandat noului președinte Maia Sandu să citească cartea ”48 законов власти” (48 de reguli ale puterii – trad.red.). Invitația a fost dacă în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, care a fost realizată, în premieră, în biroul din locuința lui Igor Dodon.

Președintele și-a prezentat biblioteca impunătoare cu cărți despre politică, istorie, economie, oameni celebri. Dodon a declarat că una dintre aceste cărți a citit-o de nenumărate ori.

”O carte bună ”48 законов власти”, am citit-o de vreo 5-6-7 ori, dacă nu de mai multe ori. V-o recomand. Un lucru tare bun: Regula nr.2 – Nu aveți încredere nelimitată în prieteni, învață-te să folosești dușmanii. Dacă nu ai dușmani, găsește o modalitate să ți-i faci. Sau regula 22: Folosește tactica capitulării, fă din capitulare un instrument de luptă cu oponentul. Recomand inclusiv noului președinte să citească această carte. Este o carte destul de bună”, a spus Dodon.

Igor Dodon a dezvăluit că acum citește opera politologului german Alexandr Rar ”Codul lui Putin. 2054”. Președintele s-a arătat dispus să împrumute cărțile din biblioteca sa pentru cei care doresc să le citească.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.