Igor Dodon: Maia Sandu și Andrei Năstase se tem să-și asume guvernarea, deoarece știu că nu vor face față

Președintele Igor Dodon susține că Maia Sandu și Andrei Năstase se tem să-și asume riscurile unei guvernări în perioada pandemiei și a crizei economice. Șeful statului a declarat în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde” că opoziția preferă  doar să critice acțiunile Guvernului îndreptate spre lupta cu COVID-19, fiind conștientă de incapacitatea sa de a acționa în astfel de situații.

”Am văzut mai multe critici din partea opoziției care spune că Guvernul nu face față. Dacă ei consideră că pot face față mai bine să se asocieze cu Șor și Candu să dea jos Guvernul. Să își asume responsabilitatea. Dar ei nu vor, pentru că ei știu că în această situație nu vor face față mai bine acestor provocări decât Guvernul care este acum și specialiștii care sunt în fruntea ministerului”, a spus Dodon.

Șeful statului a îndemnat cetățenii să respecte în continuare recomandările autorităților. Totodată, președintele și-a exprimat speranța că foarte curând în Moldova va fi posibilă vaccinarea anti-COVID.

Amintim, Igor Dodon a anunțat că este gata să fie prima persoană din Republica  Moldova pe care să fie testat vaccinul anti-COVID 19 dezvoltat de Federația Rusă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.