Igor Dodon la Cahul: ”Nu votați pentru ”râuri de lapte și miere”, dar pentru faptele reale și continuarea lor”

Liderul PSRM, Igor Dodon îndeamnă cetățenii să voteze pentru faptele bune și concrete făcute în țară de către echipa Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și pentru continuarea lor, transmite Telegraph.md

În cadrul unei întrevederi în orașul Cahul, Dodon a vorbit despre faptul că oponenții de pe dreapta politică vor promite cetățenilor lucruri irealizabile, ”râuri de lapte și miere”, doar pentru a le obține votul.

În timp ce, echipa BeCS are în spate o experiență bogată de realizări bune, concrete făcute pentru Republica Moldova, aici, menționându-se perioada dintre 2001-2009 și anii 2019-2020, când echipa PSRM, împreună cu ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon au reușit să înfăptuiască astfel de proiecte ca micșorarea vârstei de pensionare, ajutorul financiar de sărbători, etc.

”Pe de o parte ne gândim la pensionari și lansăm, toate aceste inițiative… Și când vorbesc despre toate aceste inițiative, cineva doar dă promisiuni, iar eu vorbesc la concret despre tot ce am făcut noi. Despre vârsta de pensionare am făcut? Am făcut. O mie de lei de Paște am dat? Am dat. Producțiile industriale le-am lansat în Cahul? Am lansat, 20 de milioane de lei anul trecut. Noi vorbim despre faptele concrete pe care noi le facem.

Cei din dreapta mai mult au să vă promită: ”votați pentru noi, noi o să vă dăm râuri de lapte și miere”, de aceea noi vă propunem, ca noi împreună să continuăm acele lucruri bune, pe care le-am făcut și ultimii doi ani și cel mai important, în acea perioadă, pe care eu consider cea mai bună în istoria contemporană moldovenească – perioada de până la anul 2009”, a declarat Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.