Igor Dodon: Interesant business are Plahotniuc. Întâi cumpăra deputați de la comuniști pentru PD, iar acum îi cumpără de la PD și îi dă lui Șor

„Interesant business are Plahotniuc. Întâi cumpăra deputați de la comuniști pentru PD. Spunea Diacov sau Voronin, 300 sau 400 de mii de euro. Da acum îi cumpără de la PD și îi dă lui Șor, cu 500-600 de mii de euro. Business interesant, какой-то американский. Nu știu ce vă învață pe voi la Miami acolo, dar ați cumpărat ca să îi aduceți în PD, acum tot voi le dați bani ca să îi scoateți din PD”.

Așa a comentat președintele țării, Igor Dodon, ieșirea mai multor deputați democrați din formațiune. În cadrul unei noi ediții a emisiunii „Președintele răspunde”, șeful statului a menționat că un Parlament în care au loc astfel de fenomene își pierde credibilitatea.

„Dacă mai pleacă doi trei deputați din coaliția majoritară, atunci mai bine să dizolvăm acest Parlament. Cât va dura acest lucru? Ideal ar fi ca odată cu prezidențialele să aibă loc și alegerile parlamentare anticipate”, a mai spus Igor Dodon.

Șeful statului spune că există probabilitate destul de mare că majoritatea parlamentară PSRM-PDM va mai activa câteva luni.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.