Igor Dodon i-a amintit lui Năstase că ascensiunea politică a Maiei Sandu a fost asigurată de el în 2015, când a declanșat protestele împotriva lui Plahotniuc

Președintele Igor Dodon susține că ascensiunea politică a Maiei Sandu a fost asigurată de Andrei Năstase, care în 2015 a declanșat protestele masive împotriva oligarhului Vladimir Plahotniuc, trăgând-o după el și pe aceasta.

Șeful statului a declarat la emisiunea ”Președintele răspunde” că unul din motivele pentru care scade popularitatea lui Andrei Năstase este și acela că a ”ridicat-o” atunci pe Maia Sandu, care astăzi a ales să ”bată” în PPDA.


”Ați fost cel care a protestat tot timpul, Maia Sandu încă nu era. Dumneavoastră ați început lupta cu Plahotniuc în stradă. Pe Maia voi pe urmă ați ridicat-o în slăvi în 2015 și ați făcut o greșeală. Cred că înțelegeri că ați făcut greșeala aceasta, când voi mergeați cu zeci de mii de oameni în Chișinău și pe Maia Sandu o ridicați în slăvi și la tribună. Și unde a venit Maia? Vedeți ce face din voi? Dar aceasta este problema voastră internă din cuplul ACUM. Înțeleg că sunteți disperați că vă cad ratingurile, dar aceasta din cauză că ați ridicat-o pe Maia. Este problema voastră că pentru trei zile sunteți gata să vă legați cu bandiții”, a spus Dodon.


Președintele i-a sugerat lui Năstase să fie atent și la cei care-l înconjoară în partid, pentru că nu sunt ceea drept cine se dau.


”Andrei Năstase care ai luptat atâta timp cu Plahotniuc și acum mergi în coaliție cu Șor și te joacă un oarecare Igor Munteanu. Unde a fost el când erai în corturi în fața Guvernului și acum te joacă pe la spate și face combinații cu Candu”, a declarat președintele.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.