Igor Dodon era să-și piardă mama din cauza Maiei Sandu

Igor Dodon a anunțat, în cadrul emisiunii de vineri, că era să-și piardă mama din cauza Maiei Sandu, când la 02 noiembrie, dimineața, pe rețelele de socializare echipa oponentului său i-a publicat poza cu panglica de doliu.

”M-am obișnuit cu aceste atacuri. Nu-mi este dificil mie, ci mamei mele care citește toată aceste mizerii, căreia i se ridică tensiunea până la 180-200. Îmi pare foarte rău că aceste lucruri se întâmplă. Puteți critica programul, acțiunile, la ce folos să faceți asemenea caricaturi. La 02 noiembrie, oponenții mei au publicat pe rețelele de socializare fotografia mea cu panglică de doliu, era să-mi pierd mama din cauza Maiei Sandu și a altora”, a spus Dodon.

Candidatul la funcția de președinte a remarcat că el și echipa sa nu au coborât niciodată la acest nivel, iar cei care au făcut acest lucru vor răspunde dacă nu în fața legii, atunci în fața lui Dumnezeu.

”Noi nu am făcut așa ceva niciodată. Sunteți niște nemernici coborând la acest nivel. Sunt niște linii roșii. Înțeleg că nu aveți și nu veți avea suflet și conștiință. Veți răspunde pentru aceste fapte. Dacă nu în fața legii, atunci în fața lui Dumnezeu”, a menționat Dodon.

Igor Dodon a declarat că după alegeri nimeni din staff-ul său nu va pune panglica de doliu pe fotografia Maiei Sandu.

”Noi avem suflet și bun simț. Noi suntem mai presus decât voi și mai puternici decât voi. Dar voi sunteți niște pierdanți care doar cu asemenea metode pot opera”, a spus Igor Dodon.

Candidatul la funcția de președinte a mai declarat că ar fi bine ca pe viitor asemenea situații să fie reglementate în legislație.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.