Igor Dodon a îndemnat cetățenii să iasă la votare și să-i aleagă pentru cei care au grijă de R. Moldova (Video)

De votul de astăzi contează cine va guverna țara în următorii ani, va fi o guvernare profesionistă și patriotă sau va fi o guvernare care va da Republica Moldova pe mâinile străinilor. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Igor Dodon, după ce și-a exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Igor Dodon a venit la secția de votare împreună cu soția și fiul său mai mare, care pentru prima dată și-a exercitat dreptul la vot.

”Este o zi importantă, votul de astăzi contează cine va fi la guvernare în următoarea perioadă. O guvernare responsabilă profesionistă care se gândește la țară sau o guvernare care va da țara pe mâinile străinilor”, a spus Doodn.

Liderul PSRM a remarcat că în două treimi din cei trei decenii de independentă, Republica Moldova a fost guvernată de partidele de dreapta și acest lucru nu s-a soldat rezultate bune pentru țară, ci cu miliarde furate și duse în offshore.

Igor Dodon a îndemnat cetățenii să iasă la votare și să-i aleagă pentru cei care au grijă de Republica Moldova, pentru cei care promovează pacea și nu destabilizarea și declanșarea unui nou conflict pe Nistru sau în Găgăuzia.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.