Guvernul Chicu s-a întrunit astăzi în prima ședință

Guvernul condus de prim-ministrul Ion Chicu s-a întrunit astăzi în prima sa ședință. În debutul acesteia, premierul a venit cu un mesaj către colegii lui, cărora le-a amintit că nu au mult timp la dispoziție pentru a rezolva problemele cu care se confruntă Moldova. Or, oamenii așteaptă un mod de viață mai bun, nu doar promisiuni, zice premierul, transmite stiridinmoldova.md.

De asemenea, Ion Chicu a ținut să menționeze că actualul Guvern are prioritatea de a fi apreciat de partenerii externi numai pe baza reformelor pe care le va iniția.

Iar primul lucru întreprins în acest sens va fi făcut miercuri, când premierul Ion Chicu va pleca la Moscova, unde va discuta cu omologul său rus, Dmitri Medvedev un șir de subiecte importante, livrarea gazelor, exportul produselor agricole și eliberarea autorizațiilor pentru transportatori.

Amintim că Guvernul condus de prim-ministrul Ion Chicu a fost învestit joia trecută, cu votul a 62 de deputați, la două zile după ce Executivul Sandu a căzut în urma unei moțiuni de cenzură.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.