Grigore Novac: Grupul Pro-Șor cu noua jucărie de lux a oligarhului fugar protejează hoții de miliarde

Grupul de deputați de la PRO Moldova și PP “ȘOR” folosește Înalta Curte pentru a-și apăra interesele. Despre aceasta scrie deputatul PSRM, Grigore Novac, pe pagina sa de Facebook. Socialistul s-a referit la sesizarea depusă de Sergiu Sîrbu la Curtea Constituțională, prin care cere ca magistrații să se expună asupra constituționalității atribuțiilor Consiliului Suprem de Securitate. Se întâmplă imediat după ce președintele țării, Igor Dodon, a anunțat că în cadrul ședinței CC se va discuta despre furtul miliardului și concesionarea Aeroportului.

„Grupul Pro-Șor în frunte cu noua jucărie de lux a oligarhului fugar, Ilan Șor, luptă deschis pentru a proteja hoții de miliarde și pe cei care au furat Aeroportul.

Au pierdut orice rușine, orice bun simț, orice respect față de poporul furat, care așteaptă întoarcerea miliardului și pedepsirea celor vinovați”, scrie Novac.

Totodată, deputatul menționează că “acești deputați sunt gata să dea și foc la țară, doar să-și apere miliardele furate, să-și apere Aeroportul furat. Oamenii deja văd acțiunile lor cu ochiul liber, pentru că hoții deja nu se mai ascund, ci acționează deschis”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.