Grădinițele rămân în continuarie închise. Declarația lui Ion Ceban

Grădinițele din capitală rămân în continuare închise, iar o decizie în acest sens de redeschidere urmează să fie luată de către Comisia privind Starea de Urgență în Sănătate Publică. Potrivit primarului general Ion Ceban, în pofida faptului că aceasta sunt închise, înscrierea la grădinițe se poate efectua online pe egradința.md.

„Actualmente sunt recepţionate 3659 cereri. Decizia de a redeschide grădiniţele va fi luată de Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică. În instituţiile de învăţământ din capitală se desfăşoară lucrări de reparaţie. – circa 3000 de copii participă în cadrul celor 11 tabere online deschise cadrul instituțiilor de învățământ extrașcolar din municipiul Chişinău”, a declarat edilul.

De asemenea, Ion Ceban a anunțat că de astăzi se începe etapa a doua de înscriere a copiilor în clasa a I-a. Această etapă va dura până pe 28 august. Acest lucru, de asemenea se poate de făcut online. Paragraf

Până în prezent pe platforma online escoala.chisinau.md au fost depuse 8438 cereri.Primarul a mai adăugat că sănătatea micuților este primordială, de aceea este important ca recomandările medicilor să fie respectate.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.