Google a convins oamenii să se lase scanați pentru numai cinci dolari

Google a convins oamenii să se lase scanați pentru numai cinci dolari. Asta în contextul în care compania vrea să își perfecționeze sistemul de scanare facială pentru viitorul său smartphone de top, Pixel 4, transmite stiridinmoldova.md.

Diversitatea este un criteriu de care Google ține acum cu dinții. Unele dintre sistemele Google sunt eficiente doar în cazul oamenilor albi și astfel au apărut acuzații de discriminare.

Compania spune că salvează datele personale ale celor care se lasă scanați timp de optspreze luni, însă aceștia pot opta oricând ca datele lor să fie șterse.

Tehnologia pe care o va folosi Google va crea o hartă 3D a feței utilizatorului, care va fi folosită pentru comparație de fiecare dată când scanarea facială va fi necesară pentru deblocarea telefonului sau a deschiderea unei aplicații. Sistemul va funcționa inclusiv pe întuneric, datorită razelor infraroșii.

Oficialii companiei spun că tehnologia va fi la fel de precisă, sigură și rapidă precum cea pe care o folosește Apple din 2017 pe iPhone X și modele care au urmat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.