Fundația Soros finanțează, cu regularitate, mai mulți descendenți ai PLDM, care acum se regăsesc în blocul politic ACUM, scrie un Blogger

Între așa-zișii jurnaliști sau experți din presa occidentală, care sunt plătiți de Fundația Soros pentru a denigra PDM și pe liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, figurează personaje care l-au servit cu dedicație pe fostul premier Vlad Filat, condamnat pentru corupție și implicat în frauda de la Banca de Economii. Unul din acești jurnaliști a fost developat de bloggerul Anatolie Chirilov, într-un articol publicat astăzi, tranmsite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

„Să o cunoaștem pe Ecaterina Locoman, care în presă este prezentată doar ca lector la Universitatea Rutgers din New York, SUA, dar nu se spune nimic despre fanatismul față de stejar și guvernul Filat. Din 2007 și până în anul 2015, Ecaterina Locoman a activat la Radio Europa Liberă, una din sursele mediatice ale lui Filat. Acolo semnase mai multe articole printre care unul pe 27 septembrie 2015. Nu e cea mai frumoasă formă de exprimare din partea mea, dar o „lingătură mai adâncă” Guvernului Filat și în cazul dat doamnei Natalia Gherman, nu cred că a mai făcut-o cineva vreodată. Locoman scria despre succesele guvernului și despre „raiul” din Moldova, care mai apoi se adeverea a fi cea mai mare crimă împotriva poporului basarabian după expulzările din perioada sovietică”, scrie Chirilov.

Bloggerul constată că Fundația Soros finanțează, cu regularitate, mai mulți descendenți ai PLDM, care acum se regăsesc în blocul politic ACUM.

„Fundația Soros se regăsește printre finanțatorii lucrărilor acesteia, nu doar finanțatorii mai multor deputați PAS, anterior scule pldm-iste”, mai scrie Chirilov.

„Presupun că mass-media din Moldova și clovnii lui Petru Macovei de la Stop Fals iarăși vor cataloga acest lucru doar ca o singură coincidență, fiind și ei un instrument util, finanțat de Soros”, conchide bloggerul citat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.