„Franzeluța” majorează prețul la pâine

În zilele următoare, SA „Franzeluța” va majora prețurile la tot sortimentul de pâine, cu excepția pâinii sociale, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al agentului economic, scumpirea este inevitabilă, întrucât costurile de până acum nu ajung la nivelul cheltuielilor de producere. Producătorul însă nu precizează și cu cât urmează să se majoreze prețul la pâine. 

„Prețul pâinii a fost recalculat ținând cont de conjunctura de pe piață la achiziționarea tuturor materiilor prime, scumpirea gazelor naturale, carburanți, energie electrică și va fi afișat de la începutul lunii februarie”, se menționează în document.

Totodată, în legătură cu implementarea noilor tarife la gaze naturale, combustibil și energie electrică, SA „Franzeluța” a decis să majoreze volumul de producție a pâinii sociale cu 54%, dar fără a modifica prețul final pentru consumatori.

Producătorul de pâine precizează că ultimele scumpiri aplicate de SA „Franzeluța”  la unele din produsele sale de panificație au avut loc în anul 2015.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.