FOTO // Părinții, indignați de agitația electorală la grădiniță: Copiii când doresc să privească animale interesante mergem la grădina zoologică

În această campanie electorală societatea a văzut multe nereguli, încălcări, folosirea resurselor administrative, implicarea politicienilor străini etc., însă unii candidații dau dovadă că este loc de mai mult.

Culmea nesimțirii a arătat candidatul Blocului ACUM la funcția de primar a com. Stăuceni, Alexandru Vornicu care în ziua mare a venit la grădinița din com.Stăuceni să facă agitație electorală și a adunat toți lucrătorii pentru a ține discurs în fața acestora.

Acest lucru a indignat mai mulți părinți care au aflat că copii lor au rămas flămânzi și fără supraveghere din partea educatorilor.

„E o prostie nemaipomenită să mergi sa faci campanie electorală la grădiniță, cred că în goana pentru voturi politicienii uită de tot, chiar de lucru că singuri sunt părinți” a comentat un părinte care a dorit să rămână anonim. „Mai știi ce poate face acest individ dacă el fără nicio stimă și respect, în timpul orelor de muncă face politică în grădiniță” a mai adăugat părintele unui copil.

„Copilul meu nu are drept de vot, e prea mic. Iar când dorește să privească animale interesante mergem la gradina zoologică, nu pot să înțeleg ce caută individul acesta la grădiniță” a comentat un alt părinte.

Amintim că nu doar legea și codul electoral interzice agitația electorală în instituțiile de stat mai ales școli și grădinițe dar chiar Maia Sandu ca prim-ministru a interzis acest lucru. Se vede că membrii de partid și unii candidați nu au respect nici față de liderul lor, nici față de locuitorii orașelor și comunelor unde candidează. Menționăm ca nu e prima dată când candidații Blocului ACUM încălcă codul electoral și se folosesc obraznic de resurse administrative în timpul orelor de muncă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.