FOTO// Ion Ceban, mesaj de mulțumire către Ambasada SUA la Chișinău: Ce au primit 30 de copii cu dizabilități

Primarul general Ion Ceban a venit cu un mesaj de mulțumire către Ambasada SUA la Chișinău, după ce aceasta din urmă a donat 30 de tablete integrate, jocuri interactive și seturi de jucării, pentru 30 de copii cu dizabilități.

Potrivit primarului general, toate au ca scop dezvoltarea abilităţilor motrice şi dezvoltarea personală a micuților. Primarul mai afirmă că o companie de telecomunicație a oferit cartele gratuite cu internet inclus, pentru dispozitivele electronice.

„Din păcate, pandemia Covid-19 a făcut ca aceşti copii să nu poată participa la activitățile de instruiri și la sesiunile de recuperare. În mare parte, instruirile și sesiunile au fost organizate în regim online, însă o bună parte din copiii nu au acces la tehnologii și nu pot participa la cursuri, decât cu instrucţiuni la telefon”, a subliniat Ceban.

Edilul a mai adăugat că în vederea incluziunii sociale ulterioare a copiilor cu necesități speciale, se pune accent pe calitatea educaţiei şi recuperării acestora. „În continuare vom colabora prin intermediul a mai multor proiecte, pentru a putea oferi cât mai multe servicii”, a punctat Ion Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.