Fiul actorului Will Smith a deschis un restaurant vegan pentru oamenii străzii

Jaden Smith, fiul actorului Will Smith, a deschis în ziua în care a împlinit 21 de ani un restaurant numit „I Love You”, destinat oamenilor străzii, transmite stiridinmoldova.md.

Restaurantul este de fapt o camionetă cu mâncare vegană, iar persoanele care nu au un adăpost deasupra capului pot găsi acolo boluri cu salate cu morcovi și varză kale, potrivit Hollywood Reporter.

Smith a scris pe pagina sa de Instagram că această camionetă „este o mișcare care vrea să ofere oamenilor ceea ce merită, mâncare sănătoasă, vegană, gratuit”. Cântărețul a precizat că va mai deschide câteva astfel de camionete.

Mai multe vedete precum Yara Shahidi, SZA, Nick Cannon, YG, La La Anthony, Bella Thorne, ASAP Ferg și Jordin Sparks și-au arătat suportul pentru ideea lui Jaden Smith.

Fiul actorului Will Smith și al Jadei Pinkett Smith a împlinit 21 de ani pe data de 8 iulie și exact în aceeași zi a deschis prima sa camionetă care, potrivit contului său de social media, are deja un succes uriaș printre oamenii străzii din Los Angeles.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.