Facebook “a răbufnit” împotriva PAS

Trollii PAS și ai Maiei Sandu nu mai fac față observațiilor și criticilor obiective care vin de la cetățenii dezamăgiți de noua guvernare. Oamenii se simt trădați, mințiți și lăsați să se descurce singuri cu cele mai recente scumpiri, iar știrea despre majorarea pensiei minime nu-i mai încălzește și nici nu le pune bani în buzunar.

”Din 1 octombrie, Guvernul și Parlamentul urmează să adopte cea mai mare majorare a pensiilor din istoria Republicii Moldova”, a scris Popșoi pe Facebook, enumerând și categoriile de persoane care vor beneficia de presupusa majorare a pensiei, cu excepția contribuabililor care nu au un stagiu complet de muncă.

Postarea deputatului a fost luată cu asalt de către oamenii care au așteptat ”vremurile bune” promise de PAS și Maia Sandu.

”Înainte de alegeri ați promis, că pensia minimă la toți va fi 2000 de lei. Acum ați schimbat numai la cei cu stagiul complet. Dar cei cu stagiul necomplect îi lăsați să moară? Asta e corectitudine? Am votat, fiindcă am crezut în onestitate, corectitudine, dar m-am dezamăgit. Îmi pare rău, că v-am dat votul meu de încredere”, a comentat Svetlana Rusu.

”RUȘINE, POPORUL ESTE DEZAMĂGIT. Pentru parlamentari sunt bani, dar pentru pensionari nu. Am muncit 40 ani și am o pensie mizerabilă, că îți este rușine să spui, când te întreabă cineva. Unde sunt promisiunile?”, s-a revoltat Maria Garam.

”Unde-i corectitudinea? Cel cu un stagiu de muncă de 35 ani, primește pensia 2000 de lei la fel ca cel care nu a lucrat toată viața lui?”, a întrebat Rodideal Victoria.

”Să înțeleg că, cu acest procent la unii politicieni care sunt la pensie, li se adaugă aproximativ 4000 lei la pensie, cu ce ei sunt mai buni față de acei care nu au avut scaune moi? Care îi dreptatea aici că tot acel sărac rămâne cu puținul..? Mai bine ați adăuga la toți câte 500 lei la pensie și mai cinstit și mai pe dreptate…”, a scris Jana Soltan.

”Începutul falimentului! Băgați-vă mințile în cap cu prostiile astea, că nu plouă cu bani, așa a fost prostită România la început după căderea comunismului, și apoi s-a împrumutat pe rupte. Așa merge și la voi, și după un an împrumutați pe rupte și băgați Moldova în sclavie!”, a criticat Gheorghe Adrian Stoian.

”Să trăiți voi cu așa bani și toți acei care au guvernat până la voi”, a scris Grigore Mocreac.

”Și ce vă lăudați atâta, mare treabă ați mai făcut. Voi primiți sute de mii, iar omul care a muncit câte 35, 40, chiar mai mulți ani acum le ungeți ochii cu 2000. Și mare treabă ați mai făcut! RUȘINE”, este mesajul Zinaidei Gorbataia.

”2000 de lei pentru comunale, dar medicamente, alimentare.., nu-i de unde”, a scris și Maria Butucel.

”Mihai Popșoi, dar cum rămâne cu acele pensii de 20.000-80.000, vor fi ele cumva retezate? Chiar așa de mari pensii ar trebui sa fie într-o țară așa de săraca?”, a întrebat Ioan Fusu.

Postarea deputatului Mihai Popșoi a primit aproape 400 de comentarii, majoritatea din acestea fiind critici. Totuși, printre comentatori au apărut și trollii PAS, care au încercat să-l apere pe Poșoi, dar aceștia au renunțat să mai comenteze la unele întrebări și obiecții întemeiate.

Sursa: telegraph.md

Share this Post!

Related post

1 Comment
  1. Hamurapi 9 septembrie 2021 at 15:10 - Reply

    Se observă un fenomen ciudat de la un timp. Unele portaluri nu doresc să afle opinia cititorilor /utilizatorilor. Ori că închid posibilitatea de a dialoga ori din anumite motive, mesajele sunt respinse sau cenzurate. Unele conturi – anulate. Sau li se spune utilizatorilor –,,Comentariile nu sunt permise,,. Interesant ce spune legislatia RM… Ce ne facem cu pluralismul de opinii, multipartitismul. Contracarearea propagandei interne ??? Am observat că unele portaluri în limba rusă din diferite state ale lumii, încurajează dialogul cu utilizatorii, Fac unele rezumate ale opiniilor expus in alte limbi decat cea rusă. Astfel utilizatorul este informat din mai multe puncte de vedere. Pe cand in RM există doar o singură opinia – a REGIMULUI victorios la scrutine. dar poporul ce are din aceste VICTORII ???

Leave a Comment

Your email address will not be published.