Eugen Luchianiuc îi amintește liderului PAS de angajamentul dat alegătorilor în data de 21 februarie

Bloggerul Eugen Luchianiuc îi amintește liderului PAS de angajamentul dat alegătorilor în data de 21 februarie, cu 3 zile înainte de scrutinul parlamentar. Atunci, toți candidații blocului electoral ACUM au semnat că nu fac alianță formală sau informală cu socialiștii. Mai mult, Maia Sandu, ca și ceilalți colegi de-ai săi care au ajuns în Parlament au promis că, dacă își încalcă promisiunea, vor depune mandatele de deputat, transmite stiridinmoldova.md cu referire la politics.md.

Luchianiuc reproduce textul angajamentului:

„Mă angajez în fața poporului Republicii Moldova să nu particip la crearea unei coaliții formale sau informale cu Partidul Democrat, Partidul Socialiștilor, Partidul Șor, Partidul Nostru și alte formațiuni prooligarhice și antieuropene, în caz dacă acestea intră în Parlament. Sunt profund conștient de faptul că mandatul pe care îl voi obține de la alegătorii Blocului electoral ACUM presupune refuzul de a intra în orice fel de alianță cu grupările Plahotniuc, Dodon, Șor. Îmi asum ca toate deciziile pe care le voi lua să fie în interesul național și în conformitate cu angajamentele politice ale formațiunii pe listele căreia am fost ales. Mă oblig ca, în caz de încălcare a acestui angajament, să îmi depun mandatul de deputat”, se menționează în declarația semnată de candidații blocului electoral”, au promis Sandu, Năstase și ceilalți din PAS și PPDA. Bloggerul constată că promisiunea a fost încalcată.

„Eu cred că Maia Sandu ar trebui să își depună mandatul. Voi cum credeți?”, îi întreabă Luchianiuc pe alegătorii Maiei Sandu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.