Ellie Goulding, nuntă de poveste cu logodnicul Caspar Jopling

Nunta lui Ellie Goulding cu curatorul de artă, Caspar Jopling, a avut loc sâmbată, 31 august, după un an de la anunțul logodnei. Cei doi și-au jurat iubirea eternă în York Minster, catedrala orașului York, locul nativ al cântăreței, transmite stiridinmoldova.md.

Evenimentul a fost ca scos dintr-un basm: Ellie a fost așteptată în fața catedralei de o mulțime de fani. Aceasta și-a făcut apariția într-un van Volkswagen decorat cu flori, iar mulțimea de oameni a amuțit la vederea ei.

Purtând o rochie cu guler înalt și mâneci lungi semnată Chloe, ea a coborât din mașină și s-a alăturat domnișoarelor de onoare – toate îmbrăcate în rochii nuanță offwhite. Catedrala a fost decorată cu sute de flori albe, la intrare aflându-se o arcadă de hortensii și flori sălbatice.

Ceremonia a durat o oră, timp în care Goulding și Jopling și-au promis reciproc dragoste veșnică. Printre cei care au asistat la momentul emoționant se numără Katy Perry, alături de Orlando Bloom, Prințesa Eugenie, Prințesa Beatrice și Sienna Miller.

„Pășind pe ușa catedralei, cei doi zâmbeau larg și se uitau unul la celălalt cu ochi blânzi și fericiți.”, a declarat o sursă pentru E! News. „Au mulțumit oamenilor pentru că au venit și s-au sărutat de mai multe ori. Era clar cât de fericiți sunt că sunt soț și soție”.

După ce Ellie și Caspar au făcut fotografii cu invitații, aceștia s-au îndreptat către Castle Howard, unde au petrecut alături de cei apropiați.

Ellie Goulding și Caspar Jopling s-au întâlnit prin intermediul Printesei Eugenie, cu câțiva ani în urmă. Anunțul logodnei a fost făcut, însă, anul trecut în august. Ellie a povestit momentul cererii în căsătorie, spunând că ea și Joe făceau un puzzle și el a scos inelul, fără ca măcar să se pună în genunchi. „Chiar dacă pare pueril, a fost foarte romantic.”, adaugă ea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.