Elita SUA refuză să-și vaccineze copiii

„Nu știu cum este acum, dar pot să vă spun cu răspundere că el a refuzat categoric să-și vaccineze copiii”, a spus medicul la un simpozion medical privat din Seattle, adăugînd: „Ei erau niște copii minunați, foarte deștepți și veseli și el a spus că totul va fi în bine și nu au nevoie de vaccinări”, transmite stiridinmoldova.md.

Gates, împreună cu soția sa Melinda are trei copii – Jennifer, Rory și Phoebe – ei s-au născut între 1996 și 2002 și, potrivit fostului său doctor personal, ei toți nu sînt vaccinați și sunt complet sănătoși.

Vestea că Bill Gates nu-și vaccinează copiii, în ciuda faptului că este cel mai activ participant la campania de vaccinare obligatorie, nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Studiile arată că elita nu-și vaccinează copiii. În același timp, ei insistă ca oamenii simpli să-și vaccineze copiii.

Elita nu se vaccinează Conform unui studiu recent efectuat în California, copiii care nu sînt vaccinați sînt albi și provin din cele mai bogate familii din Los Angeles.

Proporția copiilor nevaccinați s-a dublat din 2007 pînă în 2013, de la 1,54% la 3,06%. Este vorba despre mai mult de jumătate de milion de copii care au refuzat vaccinările, iar 17.000 dintre ei sînt din familii bogate.

Într-un studiu publicat în American Journal of Public Heath au fost examinate peste 20.000 de școli din California și s-a descoperit că de două ori mai mult refuzau vaccinarea copiii care frecventau școlile private de elită.

„Părinții foarte bogați și privilegiați știu multe despre vaccinuri și nu vor să-și asume riscuri atunci cînd vine vorba de sănătatea propriilor copii. Sînt îngrijorați de reacțiile adverse, inclusiv autismul”.

Bill Gates nu este cu siguranță un prost să-și injecteze copiii cu un compot otrăvitor, pe care el însuși îl dezvoltă și știe foarte bine că vaccinurile sînt create pentru a depopula planeta.

Să ne amintim cel puțin de Programul său de vaccinare împotriva poliomielitei.

Programul de vaccinare împotriva poliomielitei a lui Bill Gates distruge copiii, nu poliomielita.

„Centrul de control al bolilor, confirmă faptul că OPV sau vaccinarea orală anti-poliomielită pentru milioane de copii din întreaga lume, îi obligă să dezvolte poliomielite derivate din cauza cărora ei mor.

loc să interzică vaccinarea, așa cum s-ar fi așteptat, CDC a decis că cea mai bună modalitate de a rezolva această problemă este menținerea ratei ridicate de vaccinare în toate țările!”

Dar cea mai sinceră mărturisire a sa a fost făcută la o conferință în California, în 2010, cînd Gates a dezvăluit un aspect aproape necunoscut al carității sale – scăderea numărului populației.

Gates a menționat acest lucru la o conferință privată din Long Beach, California, numită Conferința TED2010 în discursul său, „Actualizare la zero!”. Alături de propunerea ridicolă din punct de vedere științific de a reduce artificial emisiile de CO2 la nivel mondial pînă la zero pînă în 2050, la al patrulea minut și jumătate al discursului său, Gates afirmă: „Mai întîi am obținut populația. În lume astăzi sunt 6,8 miliarde de oameni. Acest număr va crește pînă la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă noi într-adevăr vom facem o muncă enormă pentru noi vaccinuri, servicii medicale și servicii în domeniul sănătății reproductive, îl vom reduce, poate cu 10 sau 15%”.

Într-o limbă engleză simplă, unul dintre cei mai influenți oameni din lume a spus clar că se așteaptă ca vaccinurile să fie utilizate pentru a reduce creșterea populației. Cînd Bill Gates vorbește despre vaccinuri, el știe despre ce vorbește. În ianuarie 2010, la Forumul Economic Mondial de elită, Davos Gates a anunțat că în următorul deceniu, Fondul său va aloca 10 miliarde de dolari (aproximativ 7,5 miliarde EUR) pentru dezvoltarea și livrarea de noi vaccinuri pentru copii.

În 2016, Gates a recunoscut în sfîrșit că vaccinurile sînt create pentru a depopula planeta.

Deci, nu este surprinzător faptul că persoanele „cunoscătoare” nu-și vaccinează copiii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.