Ekaterina Karaglanova descoperită moartă într-o valiză, în apartamentul ei

Ekaterina Karaglanova, o tânără cunoscută pe Instagram ca influencer de modă și travel, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Moscova, înghesuită într-o valiză! Avea doar 24 de ani, transmite stiridinmoldova.md.

Lanțul crimelor abominabile care s-au petrecut în ultima vreme nu doar la noi, ci în lumea întreagă pare să nu mai aibă sfârșit! La finele săptămânii trecute, o tânară din Rusia, Ekaterina Karaglanova, cunoscut influencer pe Intagram – unde avea 85.000 dr followers – a fost descoperită moartă, în apartamentul propriu, în condiții dramatice, după ce familia ei se alarmase deoarece tânăra nu mai dăduse niciun semn de viață de ceva vreme.

Ekaterina pare să se fi cunoscut cu agresorul…

Cei care au pătruns în apartamentul tinerei au făcut o descoperire șocantă. Ekaterina Karaglanova fusese ucisă – atacatorul i-a tăiat gâtul cu cuțitul – iar apoi trupul îi fusese înghesuit într-o valiză! conform publicație The Telegraph, poliția rusă ar fi arestat deja un suspect, însă identitatea acestuia nu a fost dezvaluită.

După câte se pare, tânăra începuse de curând o relație, iar autoritățile iau în considerare ca posibil mobil al crimei gelozia. Ekaterina, proaspată absolventă de Medicina, adora să călătorească, influencerul postând de fiecare dată pe Instagram fotografii din vacanțe, iar recent își propusese să viziteze Olanda împreună cu noul ei iubit, pentru a-și sărbători ziua de naștere (care ar fi fost pe 30 iulie).

Poliția a declarat că la locul crimei nu a fost găsită arma crimei și că nu pare să fi fost semne ca victima s-ar fi luptat cu agresorul, așadar este foarte posibil ca cei doi să se fi cunoscut. În plus, camerele de supraveghere l-au surprins pe proaspătul iubit al Ekaterinei intrând în blocul ei cu puțin timp înainte ca ea să nu mai dea semne de viață…

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.