Edilul capitalei i-a propus consilierului din partea PPDA, Ruslan Verbițchi să conducă grupul municipal de modernizare a Pieței Centrale

I-a propus să fie liderul grupului care va avea grijă de modernizarea Pieței Centrale, însă a spus că „mai discutăm”. Este vorba de consilierul municipal din partea Platformei Demnitate și Adevăr, Ruslan Verbițchi, care era la Piață printre protestatari și a spus că nu el ar fi organizat oamenii să iasă, dar a recunoscut pentru presă că ar activa și el la piață.

Primarul general Ion Ceban a mers în această dimineață la Piața Centrală, pentru a prezenta presei planul de modernizare a pieții. Între timp, la intrarea de pe strada Armenească, au venit mai mulți protestatari, printre care și Ruslan Verbițchi.

În timpul prezentării, consilierul municipal a început să își expună părerea despre cum ar trebuie să fie modernizată și că nu este împotrivă. La un moment dat, edilul capitalei i-a spus: „Eu chiar vă propun să conduceți acest grup”. În replică, Verbițchi a afirmat că „Mai discutăm”.

Primarul general a punctat că pe data de 19 va înainta acest proiect în CMC. „Este la discreția CMC ca să introducă numărul de persoane, experți pe cine consideră de cuviință. Trebuie să fixăm, dacă sunteți de acord, ca acest concept, nu mai târziu de 1 iulie, să fie prezentat public, deja definitivat. Iar noi suntem gata să mergem înainte, ca toate lucrurile să fie bune”, a precizat Ceban.

Amintim că astăzi edilul capitalei a prezentat noul concept de modernizare a Pieței Centrale. Renovarea ar dura de la 1,5 ani până la 3 ani.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.