Edilul capitalei: Campionatul deschis al municipiului Chișinău la lupta Națională ,,Trânta’’ U-20

Cei mai puternici sportivi au participat la campionatul Campionatul deschis al municipiului Chișinău la lupta Națională „Trânta’’ U-20. Potrivit edilul, în jur de 100 de sportivi au luat parte la această competiție.

„Evenimentul s-a desfășurat pe Stadionul de fotbal pe plajă din Parcul ,,La Izvor’’ în perioada 31 mai – 01 iunie, curent. Organizarea a fost posibilă datorită relațiilor de cooperarea a Primăriei Chișinău, Direcției Generale Educație, Tineret și Sport cu Federația de Lupte din Republica Moldova.

La competiții au participat elevii Școlilor sportive, Liceului Internat Municipal cu Profil Sportiv și Liceului Republican cu Profil Sportiv, asociații și cluburi sportive din municipiul Chișinău și invitați din alte localități ale Republicii Moldova.

Concursul s-a desfășurat conform Regulamentului la Lupta Națională ,,Trânta’’ la următoarele categorii de greutate: 55 – 60 – 65 – 70 – 75 – 80 – 85 – 90 – 100 – 125 kg”, a declarat Ceban.

Edilul afirmă că scopul a fost să se remorcheze cei mai puternici sportivi, să fie promovat modul sănătos de viață în rândurile copiilor și tinerilor și să angreneze tânăra generație în practicarea sportul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.