Echipa lui Ilan Șor continuă modernizarea orașului Orhei: A fost deschisă o altă stradă renovată în cartierul Lupoaica

Un alt motiv de bucurie pentru municipiul Orhei – a fost inaugurat un unui nou tronson de drum de-a lungul străzii Fiodor Troșceanschi din cartierul Lupoaica.

Acest proiect important a fost realizat datorită sprijinului echipei lui Ilan Șor și reprezintă un pas semnificativ în dezvoltarea și modernizarea orașului.
Strada renovată, cu o lungime de 500 de metri, a înfrumusețat zona. Anterior, această stradă era inaccesibilă și slab dezvoltată, ceea ce crea incomoditate pentru locuitori. Acum, după renovare, aceasta va fi mai accesibilă și confortabilă pentru cele 50 de gospodării.Marea deschidere a noii străzi a fost sărbătorită cu bucurie de orășeni și reprezentanții autorităților locale.

„Deschiderea străzii Fiodor Troșceanschi este un adevărat miracol! Anterior, acest teritoriu era practic inaccesibil și era destul de dificil să te deplasezi pe aici. Acum, avem o nouă stradă frumoasă și ne-a schimbat cu adevărat viața. E confortabil și frumos și ne putem bucura de plimbări și în această parte a orașului. Multe mulțumiri echipei lui Ilan Șor pentru acest proiect minunat!”, și-a împărtășit părerea Natalia, o locuitoare din zonă.

„Sunt foarte bucuros că orașul Orhei continuă să se dezvolte, iar noua stradă – Fiodor Troșceanschi este un exemplu minunat al modului în care orașul este îmbunătățit. Această reabilitare a infrastructurii ne aduce beneficii tuturor, făcându-ne viața mai confortabilă. De asemenea, este un semn că administrația locală și comunitatea de afaceri lucrează împreună, în beneficiul orașului nostru. Aștept cu nerăbdare ce ne mai așteaptă în viitor!”, și-a împărtășit punctul de vedere Andrei.

Politicianul și filantropul Ilan Șor i-a felicitat pe orășeni și a reiterat obligațiile asumate în fața lor. El a promis că va investi în infrastructura orașului pentru a transmite o moștenire durabilă și frumoasă generațiilor viitoare, iar renovarea străzii Fiodor Troșceanschi este primul pas important în această direcție.

„Sunt foarte fericit să deschid un alt proiect finalizat. Orhei este cel mai frumos oraș din țara noastră. Vrem să facem din el cel mai frumos oraș din lume și împreună vom reuși. Pentru mine, dezvoltarea țării nu înseamnă doar cuvinte goale, ci fapte concrete și proiecte implementate”, a
spus Ilan Șor.

Primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu, a împărtășit planurile ambițioase pentru dezvoltarea orașului. În discursul său, el a subliniat că scopul echipei din care face parte este de a face din Orhei un oraș de care fiecare locuitor să fie mândru.

„Ne străduim să ne asigurăm că orașul nostru e un loc în care viața devine mai confortabilă, mai frumoasă și plină de oportunități. Această stradă este doar unul dintre pașii pe care îi facem în această direcție. Nu ne oprim aici. Vom continua să lucrăm la proiectele care să facă din Orhei un loc mai confortabil și mai pitoresc loc. Aceasta este cauza noastră comună, iar sprijinul și ideile dumneavoastră joacă un rol important în acest proces. Vă ascultăm și ne străduim să luăm în considerare nevoile și dorințele dumneavoastră în fiecare acțiune pe care o întreprindem”, a declarat primarul Orhei, Pavel Verejanu.

Inginerul șef al Întreprinderii Comunal-Locative Orhei, Nicanor Pulbere, a subliniat că inginerii și constructorii au depus toate eforturile pentru a transforma această nouă stradă într-un exemplu de construcții și inginerie de înaltă calitate. Echipa lui a lucrat cu entuziasm, acordând atenție
fiecărui detaliu. El și-a exprimat, de asemenea, sentimentul de mândrie față de colegii săi și de toți cei care au depus suflet și măiestrie în acest proiect.

„Acesta nu este doar o meserie pentru noi, este contribuția noastră la viitorul Orheiului și suntem mândri de rezultate. Scopul nostru este să oferim cetățenilor condiții de viață de calitate și să le facem orașul mai bun”, a spus Nicanor Pulbere.

Din 2015, odată ce conducerea orașului a fost preluată de către Ilan Șor și echipa sa de profesioniști se atestă o îmbunătățire continuă a infrastructurii rutiere și condițiilor sociale.

Au fost reconstruite drumuri și parcuri, locurile publice au fost transformate în spații mai bine amenajate și mai confortabile.
Cu toate acestea, echipa lui Ilan Șor nu se oprește aici, iar planurile lor ambițioase includ renovarea radicală chiar și a tuturor drumurilor secundare din oraș, până la sfârșitul toamnei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.