Dulciuri de la Primăria Orhei pentru preșcolari: o tradiție minunată instituită de primarul de onoare Ilan Șor

Primarul Tatiana Cociu a fost alături de copiii de la grădinița nr.4 din municipiul Orhei la matineul organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Edilul și-a împărtășit pe Facebook impresiile de la spectacolul prezentat de către preșcolari.

“Copiii au prezentat un spectacol memorabil, cu poezii inspirate, colinde înduioșătoare și dansuri vesele. Pentru mine a fost o experiență emoționantă, să văd bucuria din ochii copiilor și zâmbetele lor sincere. Este o amintire deosebită, care va rămâne în inima mea pentru totdeauna, a relatat Tatiana Cociu.

În tandem cu o tradiție instituită de Ilan Șor în perioada în care a condus municipiul Orhei, Tatiana Cociu a oferit micuților dulciuri.

„Aceste dulciuri reprezintă un simbol al recunoștinței și dragostei față de copii. Să ne bucurăm împreună de această perioadă fermecată, unde fiecare colț de grădiniță devine un mic tărâm al fericirii”, a precizat Tatiana Cociu.

Tatiana Cociu a dat asigurări că Primăria municipiului Orhei va continua să îmbunătățească condițiile de educație a copiilor.

“Planificăm, în următorii ani, să creăm un mediu educațional modern pentru copiii din municipiul Orhei. Vom investi în proiecte educaționale menite să le dezvolte la maximum potențialul”, a scris primarul.

Pe final, Tatiana Cociu a îndemnat părinții să le ofere din plin căldură sufletească și dragoste.

„Asta îi va ajuta să crească adulți fericiți, puternici și împliniți. La mulți ani copii!”, a concluzionat edilul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.