Doliu în lumea fashion! Designerul Versace s-a stins subit

Doliu în lumea modei. După Chanel, care acum două luni l-a pierdut pe Karl Lagerfeld, faimosul brand Versace a rămas fără designerul și stilistul, care a adus un aport imens casei de modă, transmite stiridinmoldova.md.

Donatella Versace este îndurerată, la fel și personalitățile celebre care au avut ocazia să-l cunoască și să-i prezinte ținutele. Maestrul Luigi Massi, considerat un guru al modei, designerul și stilistul care a lucrat pentru faimosul brand timp de 30 de ani, s-a stins subit zilele trecute în urma unui atac de cord. Avea 56 de ani.

Acesta a creat ținute excepționale pentru covorul roșu, purtate cu mândrie de numeroase vedete internaționale.

Îndurerate, mai multe staruri și-au exprimat condoleanțele pe rețelele sociale. Uma Thurman a mers la biserică pentru a aprinde o lumânare în memoria stilistului. „Ne lipsești, Luigi”, a adăugat actrița.

Irina Shayk nu o dată a purtat ținutele marca Atelier Versace. Aceasta i-a adus tribut maestrului împărtășind într-un carusel pe Instagram șase din cele mai recente ținute create de Luigi Massi: „Cel mai modest, cu picioarele pe pământ și cel mai drăguț tip. Întreaga familie Versace și eu, iți vom simți lipsa. Odihnește-te în pace”, a adăugat rusoaica.

Printre cele care i-au adorat ținutele se regăsesc și Naomi Campbell, Angelina Jolie, Lady Gaga, sau Jennifer Lopez.

Directorul de creație a casei de modă Versace, Donatella Versace este îndurerată: „Mi-e frântă inima. Nu pot să cred că nu-ți voi mai auzi vocea. Nu pot să cred că nu te voi mai vedea niciodată. Odihnește-te în pace, Luigi. Nu vei fi uitat niciodată”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.