Doi frați gemei, cercetați pentru infracțiuni de jaf

Ofițerii de investigații ai grupei contracarare jafurilor a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor demarate au reținut doi tineri în vârstă de 23 de ani, frați gemeni, originari din r-nul. Ocnița, pentru comiterea unui jaf. Anterior aceștia au fost judecați pentru infracțiuni similare.

Incidentul a avut loc în luna decembrie, în timp ce victima, o femeie de 35 ani se întorcea acasă, la intersecția str.P.Ciaikovski cu E.Coca doi indivizi în mod deschis i-au sustras geanta în care se aflau mijloace bănești în sumă de 800 lei și alte bunuri materiale, prejudiciul cauzat fiind în sumă de 950 lei.

Totodată în urma documentării și stabilirii circumstanțelor forțele de ordine au constatat că indivizii au fost anunțați în căutare de Inspectoratul de Poliție Ciocana, pentru comiterea unui act de huliganism. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștea și-au recunoscut vinovăția.

Suspecții sunt cercetați penal pentru infracțiunea de jaf, care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 lei la 67 500 lei

Share this Post!

Related post

0 Comment