Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Doi bărbaţi arestați după ce au fots găsite 167 de coarne de rinocer în vehiculul lor - Știri din Moldova

Doi bărbaţi arestați după ce au fots găsite 167 de coarne de rinocer în vehiculul lor

Doi bărbaţi au fost arestaţi în nord-vestul Africii de Sud după ce în vehiculul lor au fost găsite 167 de coarne de rinocer, a anunţat duminică poliţia transmite stiridinmoldova.md.

Poliţia a primit o informaţie în legătură cu un număr „considerabil” de coarne de rinocer şi i-a interceptat pe cei doi bărbaţi în zona Hartbeespoortdam, la vest de capitala Pretoria.

Coarnele, cu o valoare „substanţială”, erau destinate pieţelor din Asia de Sud-Est, a precizat poliţia.

În China şi Vietnam un kilogram de corn de rinocer poate costa până la 30.000 de dolari. Un corn cântăreşte de obicei între 3 şi 7 kilograme.

Comerţul internaţional cu coarne de rinocer este interzis de 40 de ani, însă braconajul continuă, 1.000 de rinoceri fiind ucişi în fiecare an în Africa de Sud.

Unele coarne sunt vândute ca ornamente exotice, în timp ce în China şi Vietnam ele sunt considerate a avea proprietăţi afrodiziace şi vindecătoare.

În Africa trăiesc aproximativ 25.000 de rinoceri, dintre care aproximativ 20.000 în Africa de Sud.

Majoritatea sunt rinoceri albi. Rinocerul negru este pe cale de dispariţie, cu doar 5.000 de exemplare rămase în sălbăticie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.