DODON: Vom trece cu bine peste această perioadă doar în cazul în care va exista o anumită stabilitate politică

O eventuală instabilitate politică, după alegerile din 15 noiembrie, ar putea duce la sistarea plății salariilor, pensiilor sau indemnizațiilor pentru cetățeni. Este opinia candidatului independent la funcția de președinte Igor Dodon, exprimată în cadrul unei ediții speciale la postul de televiziune Prime TV.

“Dacă se va păstra această cooperare care este acum, la nivel de conducerea țării, între președinte Guvern și Parlament, atunci noi vom gestiona această criză. Vom trece cu bine peste această perioadă doar în cazul în care va exista o anumită stabilitate politică. Dacă nu va fi stabilitatea politică, atunci putem ajunge în situația cu lipsă de pensii, de salarii. Nu vreau să sperii pe nimeni, dar asta este realitatea”, a declarat Igor Dodon.

Acesta s-a referit și la modul eficient în care actuala guvernare a gestionat situația în perioada de criză pandemică.

“Chiar și în această perioadă dificilă, noi am construit drumuri, noi am achitat toate pensiile, salariile și chiar am găsit încă milioane de lei pentru a le da pensionarilor câte 900 de lei, am majorat salariile la medici”, a mai spus Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.