Dodon: Guvernele PCRM și PSRM au gestionat situații de criză precum inundații, pandemie… Dar ce au făcut băieții rucsacuri?

Majoritatea moldovenilor susțin că cel mai bine au trăit în perioada de guvernare a PCRM, când la cârma statului era Vladimir Voronin, Zinaida Greceanîi și Igor Dodon. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat la Prime TV.

“Dacă acum întrebăm orice om din țară, și dacă va fi obiectiv, când oamenii au trăit mai bine în Republica Moldova? Marea majoritate, 70-80%, vor spune că cel mai bine a fost când la guvernare au fost comuniștii. Dar cine a fost? Voronin – Președinte, Greceanîi – Prim-ministru, Dodon – Viceprim-ministru. Ap iată noi am consolidat echipa aceasta. Este caracteristica echipei pe care o reprezentăm. Cine sunt ceilalți? Băieței și fetițe cu rucsacuri în spate care nu au făcut nimic”, a declarat Dodon.

Igor Dodon a amintit că guvernele PCRM și PSRM au reușit să gestioneze cele mai complicate situații în care s-a aflat Republica Moldova, precum inundațiile, criza pandemică și economică.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.