Dodon a îndemnat-o pe Sandu să nu se grăbească să afirme că nu se va mai așeza la masa de discuții cu PSRM

Președintele Igor Dodon susține că declarațiile și acțiunile din ultima perioadă a Maiei Sandu induc la mari semne de întrebare cu referire la principialitatea liderului PAS.  Șeful statului a îndemnat-o pe Sandu să nu se grăbească să afirme că nu se va mai așeza la masa de discuții cu PSRM, deoarece va fi dificil să explice electoratului său o schimbare de macaz. Președintele i-a amintit liderului PAS că a mai făcut declarații similare înainte de 8 iunie 2019.

”Vă amintiți, nu a vrut să dea mâna cu mine. Peste o lună a dat mâna, s-a pus în genunchi în fața drapelului. Foarte principială! Acum spune că e gata să facă coaliție cu Candu-Plaha-Șor. Mult stimată doamnă Maia Sandu niciodată nu spune niciodată. Și dacă într-adevăr vrei să scapi țara printr-un Parlament curat, PSRM va fi prezent”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

Șeful statului a reiterat că PSRM este gata oricând să se așeze la masa de discuții cu partidele clasice din Parlament.

”PSRM este un partid cu o ideologie clasică. Nu de aceștia care umblă ici-colo, cu Șor, cu Candu, cumpără deputați. Este un partid care are susținerea populației. Noi suntem gata să discutăm cu partidele clasice din Parlament. De aceea, nu aruncați astfel de declarații că niciodată nu ne așezăm cu ei la discuții. Lucrurile  se mai schimbă și când veți ajunge în situația că trebuie să creăm o coaliție sau trebuie să votăm împreună dizolvarea Parlamentului sau alte proiecte, cum veți explica electoratului.”, a spus președintele.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.