Dodon a explicat de ce Maia Sandu și-a triplat paza de stat

Maia Sandu și-a triplat paza de stat, iar învinuirile aduse precum că i-ar fi urmărită familia sunt niște aberații și au două argumente: Sandu se victimizează și suferă de mania persecuției. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Igor Dodon, la emisiunea de vineri.

”Eu explic acest lucru prin două argumente: primul – încercarea Maiei Sandu de a se victimiza, ea a mai făcut acest lucru în campania electorală și al doilea – este o stare paranoică numită în rusă мания преследования. Îmi pare că e și prima și a doua. Cum să atragi atenția în campania electorală? Spui că ești filat, agresat, urmărit. Sunt aberații”, a spus Dodon.

Liderul PSRM a declarat că la sute de ofițeri SPPS sunt angajați zilnic în paza actualului președinte al țării, lucru care nu s-a întâmplat la niciun predecesor de-al său.

”Maia Sandu și-a triplat paza, în fiecare dimineață când vine la serviciu de la Buiucani, eu tot trăiesc la Buiucani peste drum, la fiecare intersecție până la instituția prezidențială stau ofițerii SPPS. Niciodată în istoria Republicii Moldova nu au stat inspectorii SPPS de-a lungul drumului la fiecare intersecție cum stau acum pe timpul Maiei Sandu. Ea se teme. Sute de oameni sunt implicați. Asta se numește paranoia”, a menționat socialistul.

Dodon a mai declarat că în Republica Moldova de filaj se ocupă doar SIS-ul, care este în subordinea președintelui Maia Sandu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.