Discuții între PAS și Platforma DA. Sandu: Mi-a crăpat răbdarea și am plecat

Luni a avut o nouă rundă de discuții între PAS și Platforma DA, privind demisia actualului Guvern și instalarea unui nou Executiv, iar acolo spiritele au fost mai încinse. Acest lucru a fost confirmat de surse din ambele partide, dar și de către președinta PAS Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni de la N4. Mai multe detalii despre aceste subiect transmite cotidianul.md.

Sandu a fost întrebată de către moderator dacă e adevărat că în cadrul ultimei runde de discuții spiritele au fost mai încinse, ea confirmând că se mai întâmplă să-i „crape răbdarea”.

Întrebată dacă „Andrei Năstase este cel care a supărat-o”, Sandu a refuzat să ofere mai multe detalii, dar a vorbit despre ce s-a discutat în cadrul întrevederii.

„Am căzut de acord cu cei din Platforma DA că nu putem demite acest Guvern fără a avea siguranța că votăm altul. Un Guvern nu poate fi votat fără componentele Blocului ACUM și PD-ul în întregime sau măcar 90%, indiferent că sunt în Pro Moldova au în altă parte”, a declarat Sandu la N4.

Potrivit surselor Cotidianul, spiritele s-au încins în momentul în care cei de la Platforma DA au cerut un „răspuns clar” dacă PAS „susține sau nu moțiunea de cenzură”.

„Până la urmă nu s-a ajuns la un acord în privința moțiunii de cenzură”, ne-au mai transmis unii dintre participanții la ședința în cauză.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.