Deputat PSRM: Mesajul socialiștilor în campania electorală nu va fi axat pe teme politice

Mesajul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în campania electorală va fi axat exclusiv pe soluțiile la problemele societății și nu pe teme politice. Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a declarat, la NTV Moldova, că partidul pe care-l reprezintă nu va ”hrăni” electoratul cu mesaje politice așa cum o fac oponenții de pe dreapta.

”Oamenii din teritoriu sunt preocupați de alte lucruri. Evident, lupta politică le creează un fel de pesimism. Oamenii așteaptă finanțare pentru proiecte de infrastructură, gazificare, apeduct, drumuri. În mai multe raioane nu ajung bani pentru finanțarea școlilor. Evident, oamenii abordează anume aceste probleme, dar cineva din centru mereu aduce această politizare și-i hrănește cu mesaje politice”, a declarat vicepreședintele Parlamentului.

Deputatul PSRM a menționat că Parlamentul a votat mai multe proiectele de infrastructură, dar acum este important ca banii să fie îndreptați spre realizarea acestora și nu redirecționați spre acoperirea cheltuielilor pentru alegerile parlamentare anticipate.

Amintim, CEC a stabilit că alegerile anticipate din 11 iulie vor costa în jur de 125 de milioane de lei, bani care nu au fost prevăzuți în bugetul de stat din acest an.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.