Deputat PSRM despre protestul de la Leușeni: Blocarea a fost făcută de transportatorii iliciți de călători

Protestul șoferilor din vama Leușeni demonstrează că statul a început să lupte cu adevărat cu transportatorii iliciți, iar aceștia nu vor să se conformeze regulilor și încearcă să facă presiuni. Astfel a comentat deputatul PSRM Oleg Lipskii acțiunea de la frontiera de stat, care a avut loc în seara de 6 august.

„Din prima vedere vestea pare să fie rea. Dar dacă intrăm în esența ei, înțelegem că blocarea a fost făcută de transportatorii iliciți de călători. Statul face ordine și cere respectarea legilor. Acești “transportatori” au făcut provocarea pentru că vor să impună organele de stat să nu le penalizeze pentru încălcări. E de mirare că acești transportatori circulă mult prin UE și admiră regulile de acolo, dar acasă nu vor să le respecte”, a scris Lipskii pe Facebook.

Totodată, deputatul PSRM a precizat că Asociația transportatorilor a condamnat aceste proteste și a declarat că șoferii iliciți încearcă să folosească restricțiile de circulație impuse de țările UE pentru a-și proteja activitățile ilegale.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.