Deputat PPDA despre partidul Maiei Sandu: Se înțeleg mai ușor cu alde Candu, Serioja Sîrbu și vreo câțiva de la PD

Fruntașii Platformei DA nu văd cu ochi buni cochetarea colegilor lor din Partidul Acțiune şi Solidaritate cu grupul Pro Moldova din Parlament, reprezentat de foștii democrați Andrian Candu şi Sergiu Sîrbu, personaje din anturajul lui Vlad Plahotniuc.

Deputatul PPDA Inga Grigoriu s-a referit, într-un comentariu pe Facebook, şi la cooperarea perfectă între influencerii PAS şi ai Pro Moldova.

„Din câte se înțelege, mai ales prin influencerii lor, le este mai lesne să se înțeleagă cu alde Candu, Seriojca Sîrbu și vreo câțiva de la PD”, a scris Inga Grigoriu.

Opinia Ingăi Grigoriu este susținută şi de alţi internauți, simpatizanți ai Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr. Aceștia consideră că PAS este o formațiune în care domină dictatura, iar acest lucru a împiedicat cooperarea cu PPDA. „În PAS se simte dictatura politică, asta s-a observat după alegerile din Hânceşti!”, a scris Raisa Popescu. Aceasta este susținută şi de internauta Lilia: „Cred că nu au învăţat lecţia cu alegerile de la Hânceşti… Doi se bat şi câștigă al treilea”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.