Dacă Năstase are bodyguard, cum să se lase colega lui de binom mai prejos?! Maia Sandu păzită până și atunci când se află între colegii ei

Lidera PAS Maia Sandu, care până recent nu era angajată nicăieri, este păzită de foștii bodyguarzi ai ex-premierului Vlad Filat, condamnat pentru corupție. Paradoxul a afost sesizat de bloggerul Denis Rusu, care susține că Maia Sandu își manipulează propriii simpatizanți, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

«Mulți demnitari și cetățeni de rând comemorează astăzi pe cei care și-au dat viața pentru pace, însă nu toți umblă din urmă cu bodyguarzi, așa cum face Maia Sandu. La proteste spunea că se scaldă în brațele cetățenilor, dar în realitate, începând cu protestele din 2015, aceasta este mereu păzită de foști bodyguarzi de a lui Filat. La televizor poate că nu se văd bodyguarzii, la fel cum nu se văd în rapoarte salariile pe care le achită Maia Sandu acestui angajat», scrie Denis Rusu.

În opinia bloggerului, acest lucru naște mai multe întrebări: «De unde ia Maia bani pentru pază? -De cine se teme Maia, dacă mereu spune că e cinstită? -Unde e acum Vasile Popa, bodyguardul moștenit de la Filat? Prea multe întrebări se nasc după asemenea imagini, însă un lucru este cert, cinstita Maia vă manipulează…», conchide bloggerul citat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.