Cum e să fii soția ministrului de afaceri și să îți fie frică în Chișinău

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este un model de înțepenire în propria importanță. În opinia jurnaliştilor de la Politics, Năstase este modelul omului care nu învață – pentru că e sigur că le cunoaște pe toate. Totodată, portalul citat demolează ipoteza editorialistuui de la Deschide.md, Nicolae Negru potrivit căreia ar exista o competiție între Năstase și Dodon.

„Dl Năstase parcurge o criză profundă de imagine. Imaginea lui Năstase a avut de suferit în ultima perioadă, de când dânsul deține poziția ministrului de interne și pe cea de vice-premier. Așteptările oamenilor de la ministrul de interne au fost mai mari decât instalarea cruifixului în sediul ministerului de interne. Asta e cea mai cunoscută realizare a lui Năstase în calitate de ministru. În 3 luni de mandat Năstase nu a descoperit schemele criminale mult discuate a lui Plahotniuc. Nu a fost îmbunătățită ordinea publică. Chiar soția lui Năstase, a confirmat că azi Chișinăul nu e suficient de sigur pentru dânsa și copiii lor. Reiese că pentru ceilalți copii și familii- care nu au trăit prin Frankfurturi – e acceptabil”, scrie politics.md.

În opinia autorilor articolului, poziția publică l-a influențat negativ pe Andrei Năstase.

“Dânsul nu se descurca cu controlul emoțiilor personale. Deseori e dea dreptul obraznic. Îi învață pe jurnaliști cum să își facă meseria onest. Ceea ce înseamnă să nu-l întrebe pe Năstase de unde a luat 1 milion de lei pentru un Volvo XC 90 nou, sau să nu-l întrebe cine îl consideră avocat de succes, or despre 8 milioane de euro, despre care Chirtoacă spune că i-a furat. Foarte probabil că, în cazul în care dl Năstase ajunge primar de Chișinău, el se va prăvăli. Năstase nu e manager – e un haotic dezordonat. Năstase nu e un negociator. Năstase e îngâmfat și încăpățânat. Îngâmfarea lui e acutizată de lipsa de cunoștințe și nedorința de a învața. El va conflicta cu consilierii și va bloca procesul administrativ al municipiului. El va fi CRIZA mare a Chișinăului”, conchide Politics.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.