Critică la adresa Maiei Sandu: Să respecte voturile și să nu se implice în campania electorală

Boris Volosatîi, deputat în Parlamentul României, se arată indignat pe faptul că Maia Sandu se implică în campania electorală și nici măcar nu recunoaște acest lucru. Acesta a îndemnat președintele țării să nu se implice în campanie și să respecte votul dat de oamenii partidului AUR, care au contribuit ca ea să învingă la alegerile din noiembrie 2020.

„Am văzut că Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se plimbă împreună cu candidații PAS pe la instituții de stat. Am văzut și la întâlnirea cu CSM acest lucru. Maia Sandu a fost votată de oamenii de AUR, să respecte votul lor și să nu se implice în campania electorală. Noi avem încredere că nu este ca Igor Dodon, vom admite că fiecare poate greși”, a declarat Boris Volosatîi.

Menționăm că la alegerile parlamentare din Republica Moldova, din februarie 2019, Boris Volosatîi a candidat, pentru funcția de deputat, pe circumscripția uninominală nr. 33, în calitate de candidat independent. Aici, bătălia a fost câștigată de candidatul Platformei DA, Andrei Năstase.

Cu un an mai târziu, Volosatîi reușește să ajungă în Parlamentul României alături de partidul AUR.

Sursa: sinteza.org

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.