Cristiano Ronaldo a cumpărat cea mai scumpă maşină din lume

Bugatti La Voiture Noire, cea mai scumpă mașină din lume, ar fi fost cumpărată de atacantul echipei Juventus Torino. Cristiano Ronaldo ar fi dat fabuloasa sumă de 11 milioane de euro, transmite stiridinmoldova.md.

Deşi constructorul francez nu a anunţat numele cumpărătorului, acesta ar fi jucătorul portughez.

Bugatti La Voiture Noire a fost lansată cu ocazia împlinirii a 110 ani de existenţă a constructorului, ca un omagiu adus modelului Type 57SCs Atlantic, din anii ’30. Maşina, care costă 11 milioane de euro, a fost prezentată la Salonul de la Geneva.

Ronaldo este un mare colecţionar de maşini, el mai având în garaj un Mercedes C Class Sport Coupe, un Rolls-Royce Phantom, un Ujn Ferrari 599 GTO, un Lamborghini Aventador LP700-4, un Aston Martin DB9, un McLaren MP4 12C şi un Bentley Continental GTC Speed.

Bugatti „La Voiture Noire” este o bijuterie pe patru roţi. Coupeul cu finsaje perfecte are transmisie automată, cu şapte trepte şi ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 2,4 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 400 de kilometri pe oră. Fiecare componentă a autoturismului a fost produsă manual, iar cea mai scumpă maşină din istorie este construită integral din fibră de carbon. Bugatti „La Voiture Noire” este un model aniversar.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.