Costurile protestelor

Canalul de telegram MOLDOVA Live publică, în exclusivitate, informații despre costurile protestelor ce vor începe de pe data de 18 Septembrie.

Mai mulți cetățeni bine informați din raioanele R. Moldova ne-au comunicat prețurile de participare la protestul de duminică organizat de Partidul “ȘOR”. Sumele nu sunt fabuloase dar nici de neglijat. 

Partidul “ȘOR” va aduce din fiecare raion al țării de la 300 până la 500 de oameni. 

Doar drumul până la Chișinău ajunge la 500 de lei. Ceea ce nu-i rău dar suma este incomparabilă cu banii luați de “cetățenii responsabili” ai partidelor de dreapta, care făceau tărăboi în Chișinău prin anii 2015 – 2019. 

Mai interesant din punct de vedere financiar este ”sejurul în cort” și ”paza de noapte”. Pentru ca să rămână să doarmă în cort, protestatarii vor primi câte 100 de dolari pe noapte. Corturile sunt deja achiziționate și par a fi chiar confortabile.

Avem deci convingerea că protestele vor dura ceva mai mult timp. 

Să sperăm totuși că mai mulți cetățeni implicați și responsabili își vor ”face plinul” și se vor alege cu sute de dolari pentru a trece cu brio de perioada de iarnă!

Abonează-te la canalul nostru de Telegram MOLDOVA Live și fii primul care citește dezvăluiri exclusive despre tot ce mișcă în Moldova.

Sursa: MOLDOVA Live

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.