CONFIRMAT OFICIAL! Ministerul de Interne al Rusiei îl așteaptă pe Andrei Năstase la Moscova

Site-ul postului de televiziune TV 8 a publicat documentul care confirmă faptul că liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost chemat la Moscova. În documentul respecitv se spune că anchetatorii cercetează tranzacții financiare dubioase din Federația Rusă pe conturile unor persoane nerezidente, inclusiv prin intermediul, unei bănci din Moldova. Andrei Năstase a fost citat la Moscova să ofere informațiile pe care le deține despre acest caz pe data de 13 mai, tranmsite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

În scrisoarea primită de Năstase nu figurează niciun nume, deși liderul PPDA, dar și postul TV 8 susțin că în document ar figura numele liderului PDM, Vlad Plahotniuc.

Site-ul postului de televiziune TV 8 a publicat documentul care confirmă faptul că liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost chemat la Moscova.

În documentul respecitv se spune că anchetatorii cercetează tranzacții financiare dubioase din Federația Rusă pe conturile unor persoane nerezidente, inclusiv prin intermediul unei bănci din Moldova. Andrei Năstase a fost citat la Moscova să ofere informațiile pe care le deține despre acest caz pe data de 13 mai.

În scrisoarea primită de Năstase nu figurează niciun nume, deși liderul PPDA, dar și postul TV 8 susțin că în document ar figura numele liderului PDM, Vlad Plahotniuc.

Amintim că mai mulți analiști politici și jurnaliști au scris că scrisoarea este doar un pretext ca liderul PPDA să ajungă la Moscova, unde urma să negocieze formarea unei alianţe ACUM-PSRM.

După ce planul a fost dat în vileag, dar și a împotrivirea șefului PAS, Maia Sandu, Năstase a decis să-l trimită în locul sau pe fostul sau lider de campanie, proprietarul Starnet, Alexandru Machedon.

Zlele trecute, Grupul Boiler Show de pe Telegram a venit cu detalii despre combinațiile derulate de Andrei Năstase la Moscova. Potrivit sursei citate, proprietarul Starnet Alexandru  Machedon are mandat de a negocia la Moscova, în numele lui liderului PPDA, inclusiv formarea unei alianțe majoritare cu Partidul Socialiștilor. Inițierea lui Machedon a avut loc la Viena, în cadrul unei întrevederi secrete cu doi emisari ai sericiilor secrete din Rusia.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.