Comratul se pregătește de magie: Orășelul de Crăciun al bașcanului va aduce, în curând, lumina sărbătorilor în inimile găgăuzilor!

Comratul se pregătește de cel mai frumos și magic eveniment al anului – inaugurarea Orășelului de Crăciun al Bașcanului! Sărbătoare va transforma municipiul într-un adevărat tărâm al minunilor, iluminat de mii de luminițe colorate și înfrumusețat de decoruri festive.

Vedeta evenimentului magic va fi, evident, Pomul de Crăciun, împodobit cu ghirlande și globuri multicolore, și care va crea o atmosferă de basm.

Echipa lui Ilan Șor a pregătit pentru locuitorii și vizitatorii Comratului un spectacol excepțional, show-uri captivante ale animatorilor, atracții pentru copii și adulți și un concert, care va oferi o experiență de neuitat.

Pentru micii oaspeți ai Orășelului de Crăciun, magia specială va fi adusă de Moș Crăciun, care le va oferi personal cadouri.

„Acest eveniment este o ocazie să reflectăm asupra magiei Crăciunului și să o împărtășim cu toți oamenii dragi. Îmi doresc ca Orășelul de Crăciun să fie un loc de întâlnire pentru familii și prieteni, unde se nasc amintiri frumoase și se poartă discuții pline de căldură și generozitate. Să trăim cu toții cu inimile deschise, să ne bucurăm de frumusețea sărbătorilor și să creăm și noi magie, prin faptele noastre, celora din jur. Mulțumesc întregii echipe care a lucrat din greu pentru a face posibil acest eveniment, precum și tuturor partenerilor și sponsorilor care au susținut inițiativa noastră”, a spus bașcanul Evghenia Guțul.

Invitatul special al sărbătorii de Crăciun va fi trupa “OTTAWAN”, interpreții legendarului hit “HANDS UP!”. Spectacolul lor muzical promite să dea și mai multă culoare atmosferei de sărbătoare.

Orășelul de Crăciun va fi inaugurat pe 15 decembrie, la ora 16:00, în piața din fața Comitetului Executiv și a Adunării Populare. Acesta va  încânta locuitorii și vizitatorii orașului Comrat în fiecare zi, până la 13 ianuarie 2024.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.