Combatanții PAS îi atacă dur pe combatanții PPDA și-i amenință cu răfuială

Foștii combatanți din conflictul de la Nistru s-au divizat ca niciodată. Între reprezentanții acestora au apărut mai multe conflicte și acuzații, amenințări cu răfuială fizică, care uneori ajung până la bătaie.

Luni, 28 iunie, Arslan Safarmatov, un fost combatant și ex-angajat al batalionului cu destinație specială „Fulger”, într-o intervenție live pe o rețea de socializare i-a acuzat pe alți doi lideri ai foștilor combatanți, Constantin Covrig și Andrei Eremia de faptul că au luat bani de la Andrei Năstase pentru a face campanie electorală. Safarmatov i-a acuzat pe cei doi de faptul că i-a trădat pe foștii camarazi de arme și a cheltuit „sumele mari de bani” luați de la Andrei Năstase în alte scopuri (distracție etc.) decât să se împartă cu combatanții.

În intervenția sa, Safarmatov îi îndeamnă pe toți foștii combatanți să-l fugărească pe Constantin Covrig „cu șuturi în fund” atunci când îl întâlnesc.

Mai mult, ex-polițistul de la batalionul “Fulger” susține că e gata să se răfuiască personal fizic cu Eremia și Covrig, pe care nu-i mai consideră drept colegi de arme. Safarmatov a lansat și mai multe acuzații la adresa liderului PPDA, Andrei Năstase, pe care l-a acuzat de trădare.

Din mesajele anterioare de pe Facebook se vede că Arslan Safarmatov, alături de alți foști combatant, susțin PAS în actuala campanie electorală. Din partea PAS discuțiile cu foștii militari le poartă deputatul Vladimir Bolea, care are o pregătire militară în școlile rusești. Mai exact, Vladimir Bolea este absolventul școlii militare “Suvorov” din Rusia, ulterior a studiat la Școala Superioară Militar-Politică de Apărare Antiaeriană din Sankt-Peterburg, Rusia.

VIDEO// Ceartă între foștii combatanți. Aceștia s-au divizat în cel puțin trei grupări, în funcție de sponsorii politici

Al treilea grup de foști combatanți, în frunte cu Anatolie Macovei, susțin deschis Partidul Politic ”NOI”, mai exact, pe Cristian Rizea, fost deputat de la București, condamnat pentru fapte de corupție și care a cerut azil politic la Chișinău.

Recent, Anatolie Macovei l-a lovit cu pumnii, în plină stradă, pe un alt fost combatant, Valeriu Sava. Cearta între cei doi a pornit de la acuzații reciproce că ar lua bani de la diferiți politicieni.


Sursa: sinteza.org

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.