Ciurea despre comportamentul opoziției care a intrat în sala de ședințe plenare a Parlamentului: A fost unul de-a dreptul jalnic

Remontarea majorității parlamentare dă o gură de oxigen Guvernului, care poate lucra în continuare în relativă liniște asupra gestionării crizei pandemice. De această părere este analistul politic Corneliu Ciurea, într-un editorial publicat de portalul Politics.MD.

Sursa citată mai spune că situația politică putea degenera în haos, dacă Alianța PSRM-PDM nu ar fi asigurat cvorumul pentru asumarea de către Guvern a răspunderii pentru mai multe proiecte sociale. “Socialiștii și democrații n-au permis inducerea haosului în procesul guvernamental chiar dacă situația era la limită și putea să degenereze mult”, scrie Corneliu Ciurea. 

Corneliu Ciurea mai vorbește și despre comportamentul jalnic al opoziției care a intrat în sală după pauză.

“După ce a blocat o săptămână întreagă ședințele parlamentului, dreapta proeuropeană s-a năpustit asupra deputatului Gațcan ca niște câini turbați. Acest atac concertat (din care lipsea perfid contribuția firească a grupului Pro Moldova) al opoziției a trădat practicarea unor duble standarde amețitoare. Opoziția nu vrea să vadă bârna din ochiul propriu deși este obsedată de paiul din ochiul altora. Proeuropenii tratează cu multă lejeritate cumpărarea deputaților de către colegii lor nedeclarați de la Pro Moldova dar taxează dur dreptul socialiștilor de a-și apăra deputații de aceste tentative de corupție”, conchide analistul politic.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.