Chrissy Teigen și Donald Trump se află într-un conflict extrem de intens pe Twitter

Chrissy Teigen și Donald Trump se află într-un conflict extrem de intens pe Twitter, după ce Trump a jignit-o pe Chrissy, dar și pe soțul ei, John Legend, transmite stiridinmoldova.md.

Donald Trump este recunoscut pentru faptul că este extrem de activ pe Twitter, dar și pentru că mereu spune lucrurilor pe nume. Același lucru se întâmplă și în cazul de față deoarece el a făcut mai multe acuzații pe Twitter, implicându-l pe John Legend, dar și pe soția lui, Chrissy Teigen.

Donald Trump a susținut încă de la început un proiect de lege privind reforma justiției penale. El crede că nu are parte de susținerea cetățenilor în ceea ce privește reforma justiției penale deoarece toată lumea este concentrată pe.. John Legend și Chrissy Teigen.

„Bărbați plictisitori precum John Legend și soția sa rea de gură nu au fost aproape atunci când a fost nevoie de ajutorul lor”, a spus Donald Trump pe Twitter.

Chrissy Teigen s-a simțit extrem de jignită de ceea ce a spus Donald Trump pe Twitter și nu a putut să stea deoparte, încercând să-i răspundă lui Donald Trump într-o manieră asemănătoare.

„Luna, îți amintești noaptea de dinainte să începi școala? Când mami lucra la proiectul tău și președintele avea a noua criză pe ziua de azi?”, a scris Chrissy Teigen pe Twitter.

Cu toate acestea, Chrissy nu s-a supărat extrem de tare pe ceea ce Donald Trump a spus, încercând să ducă totul într-un spirit de glumă. Ba mai mult, a încercat să pară că ea s-a referit la un program de știri, mai exact la NBC Nightly News. În cadrul acelei emisiuni, soțul ei, John Legend a fost prezent.

În cele din urmă, Chrissy a spus că speră ca cei din jur să nu se amestece foarte mult în acest conflict, deoarece este doar între ea și Donald Trump.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.